Om Lidhed Boström Redovisning AB

andreas

Vi vill göra ditt företag framgångsrikt och lönsamt!

Den 1 september 2017 slog vi ihop Lidheds Revisionsbyrå AB och Boströms Redovisningsbyrå AB och blev Lidhed Boström Redovisning & Revision AB. Den 14 juni 2023 bildas Lidhed Boström Redovisning AB och revisionsdelen avyttras.

Familjeföretaget Lidheds Revisionsbyrå AB har funnits i Huskvarna sedan 1969.
Boströms Redovisnings AB har funnits i Jönköping sedan 2007. Tillsammans har vi blivit en byrå med utökade resurser och fördjupad kompetens.

Lidhed Boström Redovisning AB är ett ägarlett fristående kunskapsföretag. Vi satsar på ett nära samarbete med våra kunder och är måna om att behålla den familjära atmosfären. Vårt nätverk med specialkompetenser är en viktig resurs när våra kunder behöver experthjälp inom fler områden än de som rör vår kärnverksamhet. Vi har specialiserat oss inom tre områden:

  • Redovisning
  • Rådgivning
  • Lön


Vi tänker att vi tillsammans med våra kunder lägger upp strategier som passar just för det aktuella företaget och strävar efter att vara lyhörda för våra kunders önskemål. På det sättet vill vi skapa förutsättningar för ett långsiktigt samarbete och många av våra kunder har kanske på grund av det, varit med oss i många år. Vi har hjälpt till med bolagsbildning, upprättande av budget, redovisning m m och vi hoppas på ett långt fortsatt samarbete.

Vårt mål är att vara byrån som kännetecknas av hög kompetens, personligt engagemang, bästa tillgänglighet och med största ambition att ge bästa möjliga service.